-
Atičoke v marinadi in rastlinskem olju obogatenim z olivnim oljem.
Artičoke veljajo za kulinarično specialiteto. Ponudimo jih lahko kot predjed z belim kruhom ali dodamo različnim solatam.
Sladko-pekoče rdeče paprike polnjene s svežim sirom v rastlinskem olju obogatenim z olivnim oljem.
-
Sočni paradižnikovi krhlji v zeliščni marinadi
Zelene velike olive brez koščic s svežimi zelišči v olivnem olju.
Te zelo okusne olive rastejo v sončnih nasadih na jugu Španije. Ponudimo jih lahko kot predjed ali
dodamo različnim solatam. Ponudimo jih lahko tudi k različnim narezkom.
-
Zelene velike olive brez koščic v marinadi iz svežih zelišč in česna.
Te zelo okusne olive rastejo v sončnih nasadih na jugu Španije. Ponudimo jih lahko kot predjed ali dodamo različnim solatam. Ponudimo jih lahko tudi k različnim narezkom.
Zeleni feferoni z zelišči v olivnem olju.
Feferoni so ročno pobrani.
-
Rdeči makedonski feferoni polnjeni s svežim ovčjim sirom
Zeleni pekoči feferoni polnjeni s svežim sirom v rastlinskem olju.
Odlični so kot priloga k hladnim narezkom. Ponudimo jih lahko za predjed ali pa popečene kot prilogo k mesu.
Rdeči pekoči feferoni polnjeni s svežim sirom v rastlinskem olju
Odlični so kot priloga k hladnim narezkom. Ponudimo jih lahko za predjed ali pa popečene kot prilogo k mesu.
-
Zeleni feferoni polnjeni s svežim ovčjim sirom v rastlinskem olju obogatenim z olivnim oljem.
Sladko-pekoče rdeče paprike polnjene s svežim sirom v rastlinskem olju obogatenim z olivnim oljem na posteljici iz rdečih feferonov.
Zelene olive polnjene s svežim sirom v rastlinskem olju obogatenim z olivnim oljem.
Te zelo okusne olive rastejo v sončnih nasadih na jugu Španije. Ponudimo jih lahko kot predjed ali dodamo različnim solatam. Ponudimo jih lahko tudi k različnim narezkom.
-
Kaprin cvet
Sušeni paradižniki polnjeni s svežim sirom v rastlinskem olju.